Euro Jackpot

Introduktion

Euro Jackpot är ett av Europas största lotteri och har funnits på marknaden sedan 2012. Nio nationella spelföretag valde att samarbeta. Därefter anslöt sig sju spelbolag till och tillsammans har de lyckats få ihop en jackpott på ofattbara 900 miljoner kronor – Euro Jackpot i allra högsta grad. Detta lotteri erbjuder inte bara bättre vinstchanser utan också högre vinster. Nu kan du äntligen ta del av Euro Jackpot online, oavsett vilket land du bor i. Lotteriet designades för att ge spelare bättre vinstchanser. De bättre oddsen är den viktiga faktorn för Euro Jackpots tillväxt och det har resulterat i hundratusentals lyckliga spelare världen över. Är du ute efter bättre vinstchanser är Euro Jackpot helt klart det bästa valet.

Den största vinsten som hittills delats ut var år 2015 på hela 846 miljoner kronor. Sedan Euro Jackpots start 2012 har det delats ut mer än 20 högvinster på över 100 miljoner kronor. Det finns inga tvivel på att detta lotteri verkligen är värt att testa. Anledningen till den stora jackpotten beror på att alla de spelbolag som beslutade att samarbeta och lansera Euro Jackpot har alla samlat ihop och det resulterade då i en enorm vinstpott. Läs vidare för mer information.

Spelutbud

Euro Jackpot är mycket enkelt att spela. Med ett antal spelkuponger så finns det numrerade fält från 1 till 50 och 1-8 tilläggsnummer. Kryssa enkelt i 5 stycken nummer på varje kupong och eventuella tilläggsnummer. Du kan också välja att systemet ska slumpa fram nummer om du hellre vill det. Du väljer själv hur många veckor du vill att dessa valda nummer ska dras, allt från 1 vecka upp till 52 veckor. Ju fler veckor du väljer att vara med i desto högre vinstchanser.

Euro Jackpot har själv gett ut ett hett tips och det är att du ska välja nummer som är över 31. Varför då? Just för att oftast väljer spelare nummer som är viktiga för dem, exempelvis datum på födelsedagar och dylikt. Väljer du då nummer över 31 är dina chanser till att behålla hela vinsten själv utan att behöva dela med dig till andra spelare.

Ett komplett fält på spelkupongen kostar endast 25 kronor och det är därför ett lotteri som passar alla slags spelare. Alla nya spelare som vill testa Euro Jackpot erbjuds pengar-tillbaka garanti – ett perfekt sätt att prova spela utan att ta några risker. Det går alldeles utmärkt att spela i mobilen eller surfplattan närhelst du vill. Det är bara att leta upp en spelsajt som erbjuder lotterier, registrerar dig, om du inte redan är registrerad, och börja spela.

Support

När frågor dyker upp är det viktigt för spelare att bli bemötta av en proffsig och tillgänglig support. Vid frågor kring Euro Jackpot kontaktar du enkelt Lottoland via ett kontaktformulär som är kopplat till mejlen kundservice@lottoland.se. Är det mer enklare frågor eller funderingar finns där en omfattande FAQ-sida med information om det mesta du kan tänkas vilja veta.

Säkerhet och betalningsmetoder

För att spela på Euro Jackpot erbjuds du säkra och trygga betalningsmetoder. Du kan använda dig utav kortbetalningar som VISA och MasterCard. Neteller, Skrill, Paysafecard och Trustly är andra metoder. Spelarens säkerhet och integritet är mycket viktigt och därför används det flera olika skyddsprogram för att säkerställa att dina uppgifter inte hamnar i fel händer. Det är utan tvekan mycket roligt att spela, men ibland kan det bli för mycket. Spelberoende är tyvärr ett vanligt och känt problem. Det finns ett flertal åtgärder för ett mer ansvarsfullt spelande, om du upplever att du har problematik kan du vända dig till kundsupporten.

Fördelar

  • Höga vinster och stor chans till vinst
  • En av världens största jackpottar på 180 miljoner euro
  • Alla nya spelare erbjuds pengar-tillbaka garanti vid första otursamma lotten
  • Spela lotto med bra kvalitet direkt i mobilen eller surfplattan

Nackdelar

  • Inga nackdelar

Sammanfattning

Alla lottoälskare bör testa att spela Euro Jackpot. Det är inte bara mycket vinstgivande utan också väldigt smidigt och enkelt att komma igång. Om du inte redan är medlem hos en spelsajt som erbjuder lotteri så måste det bara nämnas att det fungerar alldeles utmärkt att spela även på mobilen och surfplattan, ett mycket bra sätt om man vill kunna spela vart och när du vill när ingen dator finns i närheten. Euro Jackpot erbjuder även nya spelare, som vill testa på detta lotteri, pengarna tillbaka om du inte skulle ha tur med den första lotten – ett mycket generöst erbjudande du inte kan motstå. Detta lotteri är mycket populärt, mycket för den låga spelkostnaden, men framförallt för de stora vinstchanserna med en mäktig jackpott. Ett lotteri som rekommenderas till alla slags spelare, nu är det din tur att bli nästa lyckliga miljonär. Lycka till!