Mega Moolah

Mega Moolah är en populär videoslot som skapats av spelleverantören Microgaming och funnits med sedan 2006, vilket kan märkas på grafiken att spelet har några år på nacken. Men egentligen har det aldrig varit grafiken i Mega Moolah som varit det stora dragplåstret för spelare, utan de fyra progressiva jackpottarna. Det är inte svårt att förstå varför spelet blivit så populärt eftersom spelare på Mega Moolah har fått uppleva känslan av att vinna, många gånger. Microgaming har tänkt till när det gäller jackpottarna. Istället för att lägga allt i en enda jackpott, har de delat upp det på fyra stycken vilket var riktigt bra gjort eftersom det betalar ut oftare.

“Mega” betyder stort och “Molah” står för pengar, och därav namnet Mega Moolah. Sant som det är sagt är det mycket pengar som har utbetalats från detta spel. En spelare fick en gång en vinst på 57 miljoner kronor med en utav de fyra jackpottarna. Dessa fyra består av mini, minor, major och mega jackpott. Det måste ju då nämnas att den minsta jackpotten aldrig är mindre än 10 miljoner kronor. Häng med i den afrikanska savannen på ett äventyr i jakten på de stora vinsterna. Läs vidare i denna recension om vad spelet har att erbjuda!

Vinstlinjer och insatser

I Mega Moolah finner du 5 hjul och 3 rader med 25 stycken vinstlinjer. Hela spelet inspireras av den afrikanska savannen med vilda djur, och det är också här i spelet djuren kommer att vara vinstsymboler med olika värde. Lejonet är den symbol du vill se mest utav eftersom det är den med högst vinst. Aporna ska du också hålla utkik efter. Får du tre apor eller fler kommer du få 15 free spins, och dessutom kommer dina vinster att tredubblas i samband med dina free spins. Här kan du ställa in myntvärdet med allt från 0,01 till 0,05 och för varje spelomgång kan du satsa 1 till 125 mynt. Minsta möjliga satsning är 0,01 euro och den maximala satsningen är 6,25 euro per spelomgång, som du märker är det väldigt generösa gränser som passar alla slags spelare.

Tema och design

Mega Moolah är ett snyggt animerat spel, fyllt av exotiska djur i den afrikanska savannen. När man kliver in i spelet kan man bli lite distraherad av spelets söta, snälla djur och starka färger som verkligen inte avslöjar de massivt stora jackpottarna spelet faktiskt har. Det gulliga safaritemat innehåller ett gäng tecknade djur som bland annat elefanter, giraffer, zebror, lejon och bufflar. Dessa djur kommer du även höra som bakgrundsljud som gör hela temat komplett. Eftersom Mega Moolah skapats av en av de främsta spelleverantörerna på marknaden kan man heller inte förvånas av den detaljerade och snygga designen.

Bonusfunktioner

Bonusfunktionen i Mega Moolah är bonushjulet. Denne aktiveras slumpmässigt och kan ibland kännas att det tar ett tag innan den dyker upp, men när den väl visar sig så är du mycket nära de där attraktiva miljonerna. Då spelet har fokus på jackpottarna är extrafunktioner och bonusfunktionerna något begränsade i Mega Moolah men som i alla andra slot innehåller de specialsymboler. Lejonet är ikonen för den så kallade wild-symbolen som ersätter andra symboler, dock inte apan som är en ikon för scatter-symbol, också kallat spridningssymbol. Wild-symbolen hjälper dig till en vinnande kombination och kommer alltså dubbla din vinst. Tre eller fler apor triggar igång bonusspelet som ger dig 15 free spins och dessutom tredubblas din vinst. Förutom de gigantiska jackpottarna kan detta bonusspel ge dig en rejäl vinst ändå.

Fördelar

  • Relativt hög utbetalningsprocent på cirka 95 %
  • Spela med samma goda kvalitet även i mobilen och surfplattan
  • Fyra stycken höga jackpottar med stora vinstchanser
  • Spännande bonusspel som kan ge stora vinster

Nackdelar

  • Det går inte att provspela Mega Moolah gratis
  • Temat kan upplevas som en aning barnsligt

Sammanfattning

Mega Moolah är absolut ett spel som rekommenderas för alla slags spelare. Kanske är det du som når de där miljonerna och kammar hem storvinsterna. Med spelets bonushjul är du redan där på god väg till rejäla vinster. Hela temat tar med dig på ett äventyr i safari med exotiska djur. Gillar du inte den afrikanska savannen kommer du att göra det nu eftersom miljonerna ligger där och väntar. Det går tyvärr inte att spela Mega Moolah gratis någonstans vilket många kan tycka är negativt eftersom det kan vara bra att få möjligheten att bekanta sig med spelet innan. Det är däremot positivt att det faktiskt går att spela detta på mobilen och surfplattan – perfekt om du vill spela vart och närhelst du vill. Kom ihåg att spela sunt och ansvarsfullt. Spela aldrig för mer än vad du har råd med och spela alltid för att det är roligt.